Prodejní poradce zkrácený pracovní poměr 30h/ 20h týdně

Zkrácený PÚ - 20 hod / týden a méně
image/svg+xml mzda neuvedena
Prémie - ne
Smlouva HPP
Studenti Ano

Odpovědět

Co Vás čeká u nás

Pozice Prodejní poradce/ Sales Advisor může být jak zábava, tak skvělá příležitost, jak si vydělat peníze nebo šance k vašemu rozvoji. Může to být začátek dlouhodobé kariéry v dynamické módní společnosti.

Co bude náplň Vaší práce:

  • Vždy stavíme naše zákazníky do středu všeho co děláme, pomáháme a sdílíme své znalosti o produktech a módě.
  • Podporujeme čistotu a úklid na prodejně, abychom zajistili pozitivní zážitek z nakupování v souladu se standardy H&M.
  • Využíváme své znalosti k podpořę svých kolegů, aktivně přispíváme k budování dobré atmosféry a dobře fungujícího týmu.

Co čekáme od Vás

Jak si Vás představujeme:

Věříme, že jste týmový hráč s proaktivním a vstřícným přístupem. Jste flexibilní a dokážete se přizpůsobit měnícím se okolnostem a potřebám zákazníků. Kromě toho jste komunikativní a podporujete pozitivní interakci s kolegy a zákazníky.

Také:

  • Mluvíte česky alespoň na úrovni B2.
  • Je Vám 18 let a vice.
Dodatečné informace

Prodejní Poradce Vedlejší pracovní poměr 30 nebo 20 hodin týdně.

Benefity:

Všem zaměstnancům H&M Group nabízíme atraktivní benefity a rozsáhlé možnosti rozvoje po celém světě. Všichni naši zaměstnanci dostávají zaměstnaneckou slevovou kartu, kterou lze použít na všechny naše značky H&M Group v prodejnách i online. Mezi značky, na které se sleva vztahuje, patří H&M (včetně Beauty a Move), COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET, Afound. Kromě slevy pro zaměstnance jsou všichni naši zaměstnanci zahrnuti do našeho H&M Incentive Program – HIP. Více informací o našem H&M Incentive Program si můžete přečíst zde.

Další benefity jsou:

  • 25% sleva na veškeré zboží spadající pod H&M Group
  • Stravenkový paušál 90 CZK- za odpracovanou směnu (při odpracování 21 dnů je to 1890 CZK)
  • Multisport karta
  • Odměna za doporučení kolegy až do 7000 CZK
  • 21 dní dovolené
  • Relaxing days až 4 dny
  • Jubilejní dny volna až 3 dny

Kromě globálních výhod nabízíme na všech našich lokálních trzích různé konkurenční výhody a benefity. Upozorňujeme, že se mohou lišit podle typu zaměstnání a země.

Inclusion & Diversity

H&M je součástí skupiny H&M Group. V H&M Group jsme odhodláni vytvářet a udržovat inkluzivní, rozmanitá a spravedlivá pracovní místa v celé naší organizaci. Naše týmy by měly být složeny z různých lidí, kteří sdílejí a kombinují své znalosti, zkušenosti a nápady. Rozmanitost pracovní síly vede k pozitivnímu vlivu na to, jak řešíme výzvy, co vnímáme jako možné a jak se rozhodneme jednat s našimi kolegy a zákazníky po celém světě. Proto v našem náborovém procesu zohledňujeme všechny aspekty rozmanitosti.

Snažíme se o spravedlivý a rovný proces, a proto vás prosíme, abyste k žádosti nepřikládali motivační dopis, protože často obsahuje informace, které mohou snadno vyvolat neúmyslné předsudky.

Company description

H&M je módní značka, která nabízí nejnovější styly a inspiraci – od módních kousků přes jedinečné designérské spolupráce až po cenově dostupné základy šatníku. Naší obchodní myšlenkou je móda a kvalita za nejlepší cenu udržitelným způsobem.  Více informací o H&M se dozvíte zde.


Souhrn

Jak si Vás představujeme
Nákupní centrum: Galerie Myslbek (Praha)
Značka: H&M
Druh pozice: Pracovník prodejny
Časový úvazek: Zkrácený PÚ - 20 hod / týden a méně
Datum nástupu: Ihned
Název pozice: Prodejní poradce zkrácený pracovní poměr 30h/ 20h týdně
Typ smluvního vztahu: Smlouva HPP
Doba trvání pracovního vztahu: Na dobu určitou
Mzda: mzda neuvedena
Prémie: ne
Benefity: Stravenky, Slevy na firemní produkty, Flexibilní pracovní doba, Příspěvek na sport nebo volný čas, Dovolená více než 4 týdny, Občerstvení na pracovišti
Vhodné pro studenty: Ano
Požadované minimální vzdělání: Středoškolské
Znalost jazyka:
cz - Alespoň mírně pokročilý
Odpovědět